Expositie Koel310

Gepubliceerd op 15 februari 2021 om 17:54

Kunstenares keert terug naar haar roots in Alkmaar. Marjolein van der Wal en Koel310 slaan de handen ineen voor een overzichtstentoonstelling van haar werk. Door de coronamaatregelen kunnen kunstliefhebbers tussen 5 en 21 maart 2021 op donderdag t/m zondag op afspraak op Koelmalaan 310 in Alkmaar terecht.

De multi-disciplinaire expo ‘Starway to Heaven’ nodigt uit om in de magische wereld van Marjolein te stappen. 

 

De tentoonstelling ‘Starway to Heaven’ is alleen te bezichtigen na reservering van een time slot via de website: www.koel310.nl  Beeldend kunstenares Marjolein van der Wal, geboren te Alkmaar, zal bezoekers persoonlijk ontvangen en haar kleurrijke werk toelichten. De expo bevat een selectie van installaties, draagbare kunst, accessoires, maskers, foto’s en een videocompilatie. 

 

Starway to Heaven 

Bezoekers krijgen een greep uit 10 jaar werk te zien, waaronder de collectie ‘Inside Out’. Hiermee won ze een prestigieuze prijs in Nieuw-Zeeland. ‘Starway to Heaven’ verwijst naar het project waar Marjolein van der Wal momenteel aan werkt. Het zijn totem-achtige installaties, opgebouwd uit kostuums, die eerder gepresenteerd werden in fashion performances. Marjolein transformeert haar kledingontwerpen naar kunstobjecten: een eerder gedragen jasje wordt een hoofdtooi. 

 

https://koel310.nl/

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.